Şurkav Mütevelli Heyet Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

Şanlıurfa İli Eğitim Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) Mütevelli Heyet Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vali Yardımcısı ŞURKAV II.Başkanı Tarık AÇIKGÖZ’ün katılımıyla 31 Mart Cumartesi günü saat 10.00 da ŞURKAV ‘hizmet binası konferans salonunda  gerçekleştirildi.
Vakıf mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Kongre Divan heyetine Divan başkanlığına Şanlıurfa Vali Yardımcısı Vakıf II.Başkanı Tarık AÇIKGÖZ, Yönetim Kurulu üyesi M.Uğur Beyazgül ve Mütevelli Heyet Üyesi Kadri Çetiner’in seçildiği toplantıda, vakfın Kasım 2017 Mart 2018 tarihleri arasındaki faaliyet raporu, gelir gider tablosu, bilanço ve iç denetim raporu okunarak  kabul edildi. Vakıf tüzüğünün bazı maddelerinde değişiklik yapılmasını öngören gündem maddesi olan tüzük tadili ile ilgili tüm maddeler tek tek görüşülerek tüzük değişikliğine gidilmesine karar verildi.
  Toplantı sonunda bir konuşma yapan Şanlıurfa  Vali Yardımcı ŞURKAV II.Başkanı Tarık AÇIKGÖZ, ŞURKAV’ın ilimizle ilgili tüm faaliyetlerde daha aktif olmasını, kültürel çalışmalar ile özellikle Kültür ve Tabiat Varlıklarının korunması için gerekli restorasyon çalışmalarına ağırlık verileceğini belirtti.